7 januari 2016
Lees online versie
 
 
Nieuwsbrief
Propallia januari 2016
Agenda
 
 
 
Propallia omarmt Suzanne
De samenwerkingspartners binnen Propallia zijn het er over eens. We heten Suzanne welkom! “Wie is Suzanne?” vraagt u zich ongetwijfeld af. Lia Donkers, voorzitter van Propallia en directeur van het Transmuraal Netwerk Midden-Holland kan u hier meer over vertellen. “Suzanne is geen persoon, maar de naam voor de fictieve patiënt en/of naaste die professionals helpt focussen op de waarden van de patiënt en/of naaste."
Lees verder
 
 
 
Zorg met hart en ziel
Hospices vormen een wezenlijk onderdeel van de palliatieve zorg in onze regio. Thamara de Vries en Gerdien Blok , coördinerend verpleegkundigen van het hospice Scheveningen (Respect Zorggroep, locatie Bosch en Duin), hebben in de ruim 7 jaar dat zij hier werken veel cliënten en naasten kunnen ondersteunen. Naast hun verpleegkundige werkzaamheden in het hospice geven zij ook advies over palliatieve zorg aan de thuiszorgteams van Respect. Thamara en Gerdien doen het werk met hart en ziel. Ze vertellen hier graag over.
Lees verder
 
 
 
ZonMw Palliantie subsidierondes
De uitkomsten van de 1e subsidieronde van het programma Palliantie van ZonMw zijn inmiddels bekend. Inmiddels heeft ZonMw ook de tweede Palliantie subsidieronde voor b-projecten (tot 400.000 euro) opengesteld. De einddatum voor indiening is 3 maart a.s. Binnen de regio zijn er al diverse interessante  projectideeën aangemeld. Waar kan je je melden als je nog een idee hebt en wat is de stand van zaken bij Propallia?
Lees verder
 
 
 
Uitnodiging! Maak kennis, deel informatie en ervaringen...
Propallia? Dat zijn we samen als professionals, vrijwilligers en patiënten- en naastenvertegenwoordigers in onze regio die samen de palliatieve zorg in noordelijk Zuid-Holland willen verbeteren. Om dat te bereiken is het belangrijk dat we van elkaar weten wat er speelt, wat de vragen zijn, welke successen er te delen zijn en welke kwaliteiten een ieder heeft in te brengen. De lezers van deze nieuwsbrief worden hierbij van harte uitgenodigd om zelf vragen, verhalen, informatie, discussieonderwerpen die leven in onze regio via de nieuwsbrief kenbaar te maken en contact met elkaar te maken.
Lees verder
 
 
 
Propallia in vogelvlucht
Belangrijke kenmerken en informatie over Propallia op een rijtje..... 
 Lees verder
 
 
 
In de regio....
Overzicht van de activiteiten van diverse consortiumpartners: workshops, lezingen en trainingen.
Lees verder
 
© LUMC | Disclaimer | Privacy statement